Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Pocketful of Sunshine, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Pocketful of Sunshine és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Pocketful of Sunshine (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Pocketful of Sunshine. Minden foglalt szobának itt: Pocketful of Sunshine lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Pocketful of Sunshine milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Pocketful of Sunshine mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.4

Pocketful of Sunshine (Apartmanok), Budapest

Nagymező utca 19, Terézváros, Budapest VI. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Pocketful of Sunshine
Pocketful of Sunshine 1Pocketful of Sunshine 2Pocketful of Sunshine 3Pocketful of Sunshine 4Pocketful of Sunshine 5Pocketful of Sunshine 6Pocketful of Sunshine 7Pocketful of Sunshine 8Pocketful of Sunshine 9Pocketful of Sunshine 10Pocketful of Sunshine 11Pocketful of Sunshine 12Pocketful of Sunshine 13Pocketful of Sunshine 14Pocketful of Sunshine 15Pocketful of Sunshine 16Pocketful of Sunshine 17Pocketful of Sunshine 18Pocketful of Sunshine 19Pocketful of Sunshine 20Pocketful of Sunshine 21Pocketful of Sunshine 22Pocketful of Sunshine 23Pocketful of Sunshine 24Pocketful of Sunshine 25

A Pocketful of Sunshine állatbarát szállást kínál Budapesten. A szálláshely 200 méterre fekszik az Operaháztól. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A vendégeket étkező és mosogatógéppel felszerelt konyha is várja. Ágyneműről és törölközőkről a szállásadó gondoskodik.

A Szent István-bazilika 600 méterre, míg a Dohány utcai zsinagóga 900 méterre van. A legközelebbi repülőtér a 17 km-re lévő budapesti Liszt Ferenc repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Pocketful of Sunshine)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

reggeli kínálat

Közlekedés

reptéri transzfer, reptéri transzfer (felár ellenében), utcai parkolás, transzfer a reptérről, transzfer a reptérre

Recepció

Egyedi be- és kijelentkezés, jegyek látnivalókhoz vagy előadásra

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, csak felnőtteket fogadó szállás, bejutás kulccsal

Általános feltételek (Pocketful of Sunshine)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Visa, Euro/Mastercard, Diners Club, Maestro

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Pocketful of Sunshine)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Pocketful of Sunshine illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Érkezéskor EUR 250 fizetendő biztonsági letétként. Készpénzben fizetendő. A letét kijelentkezéskor visszajár. A letét teljes mértékben visszatérítendő készpénzben, ha a kijelentkezéskori szemrevételezéskor úgy találják, hogy nem esett kár a szállásban.