Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Panoráma Apartman Budapest, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Panoráma Apartman Budapest és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Panoráma Apartman Budapest (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Panoráma Apartman Budapest. Minden foglalt szobának itt: Panoráma Apartman Budapest lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Panoráma Apartman Budapest milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Panoráma Apartman Budapest mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.8

Panoráma Apartman Budapest (Apartmanok), Budapest

Ringló út 92. Családi ház, Újbuda, Budapest XI. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Panoráma Apartman Budapest
Panoráma Apartman Budapest 1Panoráma Apartman Budapest 2Panoráma Apartman Budapest 3Panoráma Apartman Budapest 4Panoráma Apartman Budapest 5Panoráma Apartman Budapest 6Panoráma Apartman Budapest 7Panoráma Apartman Budapest 8Panoráma Apartman Budapest 9Panoráma Apartman Budapest 10Panoráma Apartman Budapest 11Panoráma Apartman Budapest 12Panoráma Apartman Budapest 13Panoráma Apartman Budapest 14Panoráma Apartman Budapest 15Panoráma Apartman Budapest 16Panoráma Apartman Budapest 17Panoráma Apartman Budapest 18Panoráma Apartman Budapest 19Panoráma Apartman Budapest 20Panoráma Apartman Budapest 21Panoráma Apartman Budapest 22

Az egész épületben ingyenes wifit kínáló Panoráma Apartman Budapest egy apartman Budapesten, 5 km-re a Gellért fürdőtől. Terasz is rendelkezésre áll. A helyszíni magánparkolót a vendégek díjmentesen használhatják.

A szálláson sütővel és mikrohullámú sütővel felszerelt konyha áll a vendégek rendelkezésére. A kikapcsolódásról síkképernyős TV gondoskodik. A Panoráma Apartman Budapest grillezővel is rendelkezik.

A Citadella és a Nagyvásárcsarnok 5 km-re található. A Budapest Liszt Ferenc repülőtér 18 km-re fekszik.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Panoráma Apartman Budapest)

Általános

wifi a szállás egész területén

Étkezés

grillezési lehetőség

Közös helyiségek

kert, terasz, napozóterasz, kerti bútorok, piknikezőhely, tűzrakóhely

Szórakozás és szolgáltatások családoknak

társasjátékok | kirakók

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, kijelölt dohányzóhely

Általános feltételek (Panoráma Apartman Budapest)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Panoráma Apartman Budapest)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Panoráma Apartman Budapest illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.