Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Louis Apartment, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Louis Apartment és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Louis Apartment (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Louis Apartment. Minden foglalt szobának itt: Louis Apartment lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Louis Apartment milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Louis Apartment mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.8

Louis Apartment (Apartmanok), Budapest

Lajos utca 107, 8/46, Óbuda, Budapest III. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Louis Apartment
Louis Apartment 1Louis Apartment 2Louis Apartment 3Louis Apartment 4Louis Apartment 5Louis Apartment 6Louis Apartment 7Louis Apartment 8Louis Apartment 9Louis Apartment 10

Az erkélyes apartman Budapesten várja vendégeit. Az Országház 3 km-re van a folyóra néző szálláshelytől. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A szálláson sütővel felszerelt konyha és síkképernyős TV áll rendelkezésre.

A Hősök tere 3,4 km-re, az Operaház pedig 3,6 km-re van. A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 20 km-re található.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Louis Apartment)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

reptéri transzfer, transzferszolgáltatás (felár ellenében), reptéri transzfer (felár ellenében), transzferszolgáltatás

Egyéb

családi szobák, lift, fűtés

Általános feltételek (Louis Apartment)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Louis Apartment)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Louis Apartment illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.