Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Lazar Apartment, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Lazar Apartment és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Lazar Apartment (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Lazar Apartment. Minden foglalt szobának itt: Lazar Apartment lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Lazar Apartment milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Lazar Apartment mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.8

Lazar Apartment (Apartmanok), Budapest

Lazar utca 3, floor 2, Terézváros, Budapest VI. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Lazar Apartment
Lazar Apartment 1Lazar Apartment 2Lazar Apartment 3Lazar Apartment 4Lazar Apartment 5Lazar Apartment 6Lazar Apartment 7Lazar Apartment 8Lazar Apartment 9Lazar Apartment 10Lazar Apartment 11Lazar Apartment 12Lazar Apartment 13Lazar Apartment 14Lazar Apartment 15Lazar Apartment 16Lazar Apartment 17Lazar Apartment 18Lazar Apartment 19Lazar Apartment 20Lazar Apartment 21Lazar Apartment 22Lazar Apartment 23Lazar Apartment 24Lazar Apartment 25Lazar Apartment 26

A Lazar Apartment épülete Budapesten található, 200 méterre az Állami Operaháztól. A kertre néző szálláshely 200 méterre helyezkedik el a Szent István-bazilikától. A wifihozzáférés ingyenes.

A konyhában mosogatógép, sütő, mikrohullámú sütő és vízforraló áll rendelkezésre. Síkképernyős műholdas TV biztosított.

A Dohány utcai zsinagóga 800 méterre, a Parlament pedig 1 km-re fekszik. A Budapest Liszt Ferenc repülőtér 17 km-re van.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Lazar Apartment)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

túrázás

Közlekedés

transzferszolgáltatás (felár ellenében), reptéri transzfer, transzferszolgáltatás, reptéri transzfer (felár ellenében)

Takarítási szolgáltatások

napi takarítás

Egyéb

összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, fűtés, nemdohányzó szobák

Általános feltételek (Lazar Apartment)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Lazar Apartment)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Lazar Apartment illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.