Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

K31 Apartment, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: K31 Apartment és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: K31 Apartment (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# K31 Apartment. Minden foglalt szobának itt: K31 Apartment lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: K31 Apartment milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: K31 Apartment mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.7

K31 Apartment (Apartmanok), Budapest

31 Király utca, Erzsébetváros, Budapest VII. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

K31 Apartment
K31 Apartment 1K31 Apartment 2K31 Apartment 3K31 Apartment 4K31 Apartment 5K31 Apartment 6K31 Apartment 7K31 Apartment 8K31 Apartment 9K31 Apartment 10

Boasting a terrace, K31 Apartment is ideally set in 07. Erzsébetváros of Budapest, 300 metres from State Opera House and 600 metres from Dohany Street Synagogue. It is set a 7-minute walk from St. Stephen's Basilica and offers free WiFi.

The 1-bedroom apartment is fitted with a kitchen with a dishwasher, and a bathroom with a shower and a washing machine. A flat-screen TV is featured.

Guests can also relax in the shared lounge area.

Hungarian National Museum is a 13-minute walk from the apartment. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 17 km from K31 Apartment.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (K31 Apartment)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

utcai parkolás, parkológarázs

Közös helyiségek

terasz, közös társalgó | tévészoba

Egyéb

nemdohányzó szobák, lift, fűtés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Általános feltételek (K31 Apartment)

Érkezés (órától): 13:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (K31 Apartment)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a K31 Apartment illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.