Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

K31 Apartment, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: K31 Apartment és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: K31 Apartment (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# K31 Apartment. Minden foglalt szobának itt: K31 Apartment lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: K31 Apartment milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: K31 Apartment mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

K31 Apartment (Apartmanok), Budapest

31 Király utca, Erzsébetváros, Budapest VII. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

K31 Apartment
K31 Apartment 1K31 Apartment 2K31 Apartment 3K31 Apartment 4K31 Apartment 5K31 Apartment 6K31 Apartment 7K31 Apartment 8K31 Apartment 9K31 Apartment 10

Set in Budapest, this air-conditioned apartment features free WiFi. The apartment is 300 metres from State Opera House.

The kitchen is fitted with a dishwasher and there is a private bathroom. Towels and bed linen are featured in this apartment. Other facilities at K31 Apartment include a terrace.

St. Stephen's Basilica is 600 metres from K31 Apartment, while Dohany Street Synagogue is 600 metres from the property. The nearest airport is Budapest Liszt Ferenc Airport, 17 km from K31 Apartment.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (K31 Apartment)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

utcai parkolás, parkológarázs

Közös helyiségek

terasz, közös társalgó | tévészoba

Egyéb

nemdohányzó szobák, lift, fűtés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Általános feltételek (K31 Apartment)

Érkezés (órától): 13:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (K31 Apartment)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a K31 Apartment illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.