Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Inspirarta Studio, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Inspirarta Studio és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Inspirarta Studio (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Inspirarta Studio. Minden foglalt szobának itt: Inspirarta Studio lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Inspirarta Studio milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Inspirarta Studio mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Inspirarta Studio (Apartmanok), Budapest

Erkel Utca 14/A, Ferencváros, Budapest IX. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Inspirarta Studio
Inspirarta Studio 1Inspirarta Studio 2Inspirarta Studio 3Inspirarta Studio 4Inspirarta Studio 5Inspirarta Studio 6Inspirarta Studio 7Inspirarta Studio 8Inspirarta Studio 9Inspirarta Studio 10Inspirarta Studio 11Inspirarta Studio 12Inspirarta Studio 13Inspirarta Studio 14Inspirarta Studio 15Inspirarta Studio 16Inspirarta Studio 17

A Budapest központjában található Inspirarta Studio egy légkondicionált apartman kertre néző erkéllyel. A Nagyvásárcsarnok 300 méterre fekszik. A szálláshelyen ingyenes wifi biztosított. 2017. április 1. utáni érkezés esetén ingyenes, biztonságos parkolási lehetőség biztosított a földalatti parkolóban, kérésre.

A konyha sütővel, kenyérpirítóval és vízforralóval rendelkezik. Síkképernyős kábel-TV kínál kellemes kikapcsolódást.

A számos bárral és étteremmel rendelkező Ráday utcai terület mindössze 60 méterre helyezkedik el. Egy szupermarket kevesebb mint 300 méterre fekszik.

A Magyar Nemzeti Múzeum 500 méterre, a Szent Gellért Gyógyfürdő és Uszoda pedig 1 km-re található. A szálláshelyen 2 roller áll a vendégek rendelkezésére ingyenesen.

A Budapest Liszt Ferenc repülőtér 17 km-re helyezkedik el.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Inspirarta Studio)

Szabadidős lehetőségek

túrázás

Közlekedés

őrzött parkoló, parkológarázs, jegyek tömegközlekedési járművekre

Szórakozás és szolgáltatások családoknak

társasjátékok | kirakók, gyermekcsatornák

Egyéb

lift, fűtés, légkondicionálás, kijelölt dohányzóhely

Általános feltételek (Inspirarta Studio)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Visa, Euro/Mastercard

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Inspirarta Studio)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Inspirarta Studio illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.