Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Green Lónyay Apartment, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Green Lónyay Apartment és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Green Lónyay Apartment (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Green Lónyay Apartment. Minden foglalt szobának itt: Green Lónyay Apartment lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Green Lónyay Apartment milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Green Lónyay Apartment mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Green Lónyay Apartment (Apartmanok), Budapest

Lónyay utca 39A, Ferencváros, Budapest IX. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Green Lónyay Apartment
Green Lónyay Apartment 1Green Lónyay Apartment 2Green Lónyay Apartment 3Green Lónyay Apartment 4Green Lónyay Apartment 5Green Lónyay Apartment 6Green Lónyay Apartment 7Green Lónyay Apartment 8Green Lónyay Apartment 9Green Lónyay Apartment 10Green Lónyay Apartment 11Green Lónyay Apartment 12Green Lónyay Apartment 13Green Lónyay Apartment 14Green Lónyay Apartment 15Green Lónyay Apartment 16

A Green Lónyay Apartment épülete Budapesten található, 700 méterre a Központi Vásárcsarnoktól. A Magyar Nemzeti Múzeum 900 méterre fekszik. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A konyhasarok sütővel, mikrohullámú sütővel és kenyérpirítóval rendelkezik. Saját fürdőszoba is biztosított. A vendégek kikapcsolódását síkképernyős, műholdas TV is szolgálja.

A Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 1 km-re, a Citadella pedig 1,5 km-re helyezkedik el. A legközelebbi a 16 km-re lévő Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Green Lónyay Apartment)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

kerékpározás

Közlekedés

utcai parkolás, parkológarázs

Egyéb

lift, fűtés, nemdohányzó szobák, antiallergén szoba, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Green Lónyay Apartment)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Green Lónyay Apartment)

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Green Lónyay Apartment illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.