Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

GiGi apartments, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: GiGi apartments és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: GiGi apartments (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# GiGi apartments. Minden foglalt szobának itt: GiGi apartments lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: GiGi apartments milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: GiGi apartments mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

GiGi apartments (Apartmanok), Budapest

70 Üllői út, Ferencváros, Budapest IX. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

GiGi apartments
GiGi apartments 1GiGi apartments 2GiGi apartments 3GiGi apartments 4GiGi apartments 5GiGi apartments 6GiGi apartments 7GiGi apartments 8GiGi apartments 9GiGi apartments 10GiGi apartments 11GiGi apartments 12GiGi apartments 13GiGi apartments 14GiGi apartments 15GiGi apartments 16GiGi apartments 17GiGi apartments 18GiGi apartments 19GiGi apartments 20GiGi apartments 21

A GiGi apartments állatbarát szállást kínál Budapesten. A Magyar Nemzeti Múzeum 1,4 km-re, míg a Nagyvásárcsarnok 1,5 km-re helyezkedik el az apartmanoktól. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

Az apartmanban mosogatógéppel és sütővel felszerelt konyha áll rendelkezésre. Az önellátó szálláshely törölközőről és ágyneműről is gondoskodik. A szálláshoz káddal vagy zuhanyzóval ellátott saját fürdőszoba tartozik.

A helyszínen kerékpárok bérelhetők, a környéken pedig kedvelt időtöltés a kerékpározás. A Gellért fürdő és a Dohány utcai zsinagóga egyaránt 1,9 km-re található a GiGi apartments szállásától. A legközelebbi repülőtér a 15 km-re fekvő budapesti Liszt Ferenc repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (GiGi apartments)

Általános

wifi a szállás egész területén

Szabadidős lehetőségek

kerékpározás

Közlekedés

kerékpárkölcsönző (felár ellenében), utcai parkolás

Közös helyiségek

terasz, közös konyha

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, kijelölt dohányzóhely

Általános feltételek (GiGi apartments)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (GiGi apartments)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a GiGi apartments illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.