Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Buda Classic Apartment, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Buda Classic Apartment és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Buda Classic Apartment (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Buda Classic Apartment. Minden foglalt szobának itt: Buda Classic Apartment lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Buda Classic Apartment milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Buda Classic Apartment mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Buda Classic Apartment (Apartmanok), Budapest

27a Városmajor utca , Hegyvidék, Budapest XII. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Buda Classic Apartment
Buda Classic Apartment 1Buda Classic Apartment 2Buda Classic Apartment 3Buda Classic Apartment 4Buda Classic Apartment 5Buda Classic Apartment 6Buda Classic Apartment 7Buda Classic Apartment 8Buda Classic Apartment 9Buda Classic Apartment 10Buda Classic Apartment 11Buda Classic Apartment 12Buda Classic Apartment 13Buda Classic Apartment 14Buda Classic Apartment 15Buda Classic Apartment 16Buda Classic Apartment 17Buda Classic Apartment 18Buda Classic Apartment 19Buda Classic Apartment 20Buda Classic Apartment 21Buda Classic Apartment 22

A Buda Classic Apartment épülete Budapesten helyezkedik el, a Mátyás-templomtól 1 km-re, a Budai Vártól pedig 1,6 km-re. A városra néző apartmantól 1,8 km-re található a Lánchíd. A szálláshely egész területén díjmentes wifihozzáférés biztosított.

Az apartmanban egy étkező, egy konyha, valamint egy fürdőköpennyel, papuccsal és ingyenes piperecikkekkel ellátott, privát fürdőszoba is kialakításra került. A kikapcsolódást egy síkképernyős TV is szolgálja.

Az Országház 1,9 km-re, a Szent István-bazilika pedig 2,5 km-re található a Buda Classic Apartment épületétől. A Budapest Liszt Ferenc Repülőtér 20 km-re fekszik.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Buda Classic Apartment)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

utcai parkolás

Egyéb

nemdohányzó szobák, lift, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Buda Classic Apartment)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Buda Classic Apartment)

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Buda Classic Apartment illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.