Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Attila's Treasure Box, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Attila's Treasure Box és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Attila's Treasure Box (Vendégházak), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Attila's Treasure Box. Minden foglalt szobának itt: Attila's Treasure Box lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Attila's Treasure Box milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Attila's Treasure Box mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9

Attila's Treasure Box (Vendégházak), Budapest

39 Kresz Géza utca GF/ 2., Angyalföld - Újlipótváros, Budapest XIII. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Attila's Treasure Box
Attila's Treasure Box 1Attila's Treasure Box 2Attila's Treasure Box 3Attila's Treasure Box 4Attila's Treasure Box 5Attila's Treasure Box 6Attila's Treasure Box 7Attila's Treasure Box 8Attila's Treasure Box 9

Az egész területén ingyenes wifit kínáló Attila's Treasure Box állatbarát szállással várja vendégeit Budapesten, az Országháztól 1,3 km-re.

A szobákban kávéfőző biztosított. A kényelmet ingyenes pipereszett és hajszárító is szolgálja.

A recepció a nap 24 órájában nyitva tart.

Az Állami Operaház 1,4 km-re, míg a Hősök tere 1,5 km-re található. A legközelebbi repülőtér a 18 km-re lévő budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Attila's Treasure Box)

Általános

wifi a szállás egész területén

Recepció

éjjel-nappali recepció, poggyászmegőrzés

Egyéb

nemdohányzó szobák, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, etetőtál

Általános feltételek (Attila's Treasure Box)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 12:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.