Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartment Greguss, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartment Greguss és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartment Greguss (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartment Greguss. Minden foglalt szobának itt: Apartment Greguss lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartment Greguss milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartment Greguss mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.8

Apartment Greguss (Apartmanok), Budapest

Greguss 12, Hegyvidék, Budapest XII. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Apartment Greguss
Apartment Greguss 1Apartment Greguss 2Apartment Greguss 3Apartment Greguss 4Apartment Greguss 5Apartment Greguss 6Apartment Greguss 7Apartment Greguss 8Apartment Greguss 9Apartment Greguss 10Apartment Greguss 11Apartment Greguss 12Apartment Greguss 13Apartment Greguss 14Apartment Greguss 15Apartment Greguss 16Apartment Greguss 17Apartment Greguss 18Apartment Greguss 19Apartment Greguss 20Apartment Greguss 21Apartment Greguss 22Apartment Greguss 23Apartment Greguss 24Apartment Greguss 25

A budapesti Apartment Greguss ingyenes wifivel ellátott, önellátó szállást kínál. A Mátyás-templom 1 km-re helyezkedik el.

A szálláson ülősarok és konyha is rendelkezésre áll. Síkképernyős TV is használható. A szálláshoz pezsgőfürdővel és káddal ellátott saját fürdőszoba tartozik.

A budai Vár 1,4 km-re, a Lánchíd pedig 1,6 km-re fekszik az épülettől. A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 19 km-re van.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartment Greguss)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

őrzött parkoló, utcai parkolás, parkológarázs, feltöltőállomás elektromos járművekhez, akadálymentesített parkoló

Egyéb

nemdohányzó szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, kijelölt dohányzóhely, csak felnőtteket fogadó szállás, állathordó táska, etetőtál

Általános feltételek (Apartment Greguss)

Érkezés (órától): 17:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

American Express, Visa, Euro/Mastercard, Maestro

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartment Greguss)

Fizetésre banki átutalással, készpénzben vagy PayPal rendszeren keresztül van lehetőség. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartment Greguss illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.