Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartman Manci Budapest, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartman Manci Budapest és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartman Manci Budapest (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartman Manci Budapest. Minden foglalt szobának itt: Apartman Manci Budapest lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartman Manci Budapest milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartman Manci Budapest mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.7

Apartman Manci Budapest (Apartmanok), Budapest

76 Villányi út Első emelet 3., Újbuda, Budapest XI. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Apartman Manci Budapest
Apartman Manci Budapest 1Apartman Manci Budapest 2Apartman Manci Budapest 3Apartman Manci Budapest 4Apartman Manci Budapest 5Apartman Manci Budapest 6Apartman Manci Budapest 7Apartman Manci Budapest 8Apartman Manci Budapest 9Apartman Manci Budapest 10Apartman Manci Budapest 11Apartman Manci Budapest 12Apartman Manci Budapest 13Apartman Manci Budapest 14

Offering free WiFi and city views, Apartman Manci Budapest is an accommodation situated in Budapest, just 1.3 km from Citadella and a 20-minute walk from Gellért Thermal Baths. Housed in a building dating from 1900, this apartment is 1.7 km from the Buda Castle.

Offering 1 bedroom, this apartment features 1 bathroom with a bath or shower and a hair dryer. The kitchen is fitted with a microwave and a fridge.

Chain Bridge is 2.1 km from the apartment. The nearest airport is Budapest Ferenc Liszt International Airport, 18 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartman Manci Budapest)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

utcai parkolás

Üzletek

fodrászat | szépségszalon

Egyéb

nemdohányzó szobák, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó

Általános feltételek (Apartman Manci Budapest)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartman Manci Budapest)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartman Manci Budapest illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. A szálláson nem tarthatók legény- vagy leánybúcsúk.