Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Annabel Apartment, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Annabel Apartment és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Annabel Apartment (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Annabel Apartment. Minden foglalt szobának itt: Annabel Apartment lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Annabel Apartment milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Annabel Apartment mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

10

Annabel Apartment (Apartmanok), Budapest

Eötvös utca 51. III/3., Terézváros, Budapest VI. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Annabel Apartment
Annabel Apartment 1Annabel Apartment 2Annabel Apartment 3Annabel Apartment 4Annabel Apartment 5Annabel Apartment 6Annabel Apartment 7Annabel Apartment 8Annabel Apartment 9Annabel Apartment 10Annabel Apartment 11Annabel Apartment 12Annabel Apartment 13Annabel Apartment 14

Az Annabel Apartment légkondicionált szállást kínál Budapesten, az Operaháztól 800 méterre és a Parlamenttől 1,1 km-re. A wifi a szálláshely egész területén ingyenes.

A szálláson sütővel és mikrohullámú sütővel felszerelt konyha áll rendelkezésre. A kikapcsolódásról síkképernyős kábel-TV gondoskodik.

A Szent István-bazilika 1,1 km-re, míg a Hősök tere 1,5 km-re fekszik. A legközelebbi repülőtér a 17 km-re található Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Annabel Apartment)

Általános

wifi a szállás egész területén

Közlekedés

utcai parkolás

Egyéb

nemdohányzó szobák, lift

Általános feltételek (Annabel Apartment)

Érkezés (órától): 14:00

Távozás (óráig): 10:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Annabel Apartment)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Annabel Apartment illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén.