Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Andrássy/Opera, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Andrássy/Opera és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Andrássy/Opera (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Andrássy/Opera. Minden foglalt szobának itt: Andrássy/Opera lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Andrássy/Opera milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Andrássy/Opera mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Andrássy/Opera (Apartmanok), Budapest

Andrássy út 24., Terézváros, Budapest VI. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Andrássy/Opera
Andrássy/Opera 1Andrássy/Opera 2Andrássy/Opera 3Andrássy/Opera 4Andrássy/Opera 5Andrássy/Opera 6Andrássy/Opera 7Andrássy/Opera 8Andrássy/Opera 9Andrássy/Opera 10Andrássy/Opera 11Andrássy/Opera 12Andrássy/Opera 13Andrássy/Opera 14Andrássy/Opera 15Andrássy/Opera 16Andrássy/Opera 17

Andrássy/Opera enjoys a location in Budapest, just 100 metres from State Opera House and a 6-minute walk from St. Stephen's Basilica. Housed in a building dating from 1900, this apartment offers free WiFi.

The apartment is composed of a fully equipped kitchen, and 6 bathrooms. A flat-screen TV with satellite channels is provided.

Dohany Street Synagogue is 800 metres from the apartment, while Hungarian Parliament Building is 1.1 km from the property.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Andrássy/Opera)

Általános

wifi a szállás egész területén

Egyéb

családi szobák, lift, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás

Általános feltételek (Andrássy/Opera)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Bankcard

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Andrássy/Opera)

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Andrássy/Opera illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről.