Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Andrássy/Opera, Budapest

Egyszerű helyfoglalás itt: Andrássy/Opera és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Budapest foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Andrássy/Opera (Apartmanok), szállás Budapesten, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Andrássy/Opera. Minden foglalt szobának itt: Andrássy/Opera lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Andrássy/Opera milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Andrássy/Opera mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Andrássy/Opera (Apartmanok), Budapest

Andrássy út 24., Terézváros, Budapest VI. kerülete, Budapest, Magyarország (Szálláshely a térképen)

Andrássy/Opera
Andrássy/Opera 1Andrássy/Opera 2Andrássy/Opera 3Andrássy/Opera 4Andrássy/Opera 5Andrássy/Opera 6Andrássy/Opera 7Andrássy/Opera 8Andrássy/Opera 9Andrássy/Opera 10Andrássy/Opera 11Andrássy/Opera 12Andrássy/Opera 13Andrássy/Opera 14Andrássy/Opera 15Andrássy/Opera 16Andrássy/Opera 17

Andrássy/Opera in Budapest offers accommodation with free WiFi, 100 metres from State Opera House, a 6-minute walk from St. Stephen's Basilica and 800 metres from Dohany Street Synagogue. Housed in a building dating from 1900, this apartment is 1.1 km from the Hungarian Parliament Building.

This air-conditioned apartment comes with a kitchen, a seating area, and a satellite flat-screen TV.

Chain Bridge is 1.3 km from the apartment, while Hungarian National Museum is a 16-minute walk from the property. Budapest Liszt Ferenc Airport is 17 km away.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Andrássy/Opera)

Általános

wifi a szállás egész területén

Egyéb

családi szobák, lift, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás

Általános feltételek (Andrássy/Opera)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 11:00

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

Bankcard

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Andrássy/Opera)

Bejelentkezéskor érvényes fényképes igazolvány és hitelkártya felmutatása szükséges. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különleges kérések teljesítése érkezéskor, a rendelkezésre állás függvényében történik, és felár fizetését vonhatja maga után. Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Andrássy/Opera illetékeseit. Ezt foglaláskor a Megjegyzések és különleges kérések" mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről.